Sider

onsdag den 10. december 2014

Hverdagsglimt

Et lille glimt fra livet som hjemmegående med to børn...

Tidlig eftermiddag - skal til et arrangement ude i "det virkelige liv" så snart manden kommer hjem - kommer i tanke om/fornemmer(!?!) at jeg vidst ikke var i bad i går - eller forgårs - dur ikke, når man jo helst skal signalere overskudsagtig hjemmemor!

Lillesøster sover tungt ude i barnevognen - storebror bliver placeret i sofaen foran fjernsynet med en skål rosiner og kiks - jeg kan da vidst sagtens lige nuppe et hurtigt bad!

Netop som shampooen er godt fordelt i håret kommer de første lyde fra babyalarmen - lillesøster sætter hurtigt i et kæmpe skrig - "find nu selv sutten, please!" - gråden fortsætter - indser hurtigt der ikke er andet at gøre!

Får hurtigt slynget to håndklæder rundt om mig - hopper i det nærmeste fodtøj: mandens træsko (uden hælkap vel at mærke!) - løber over gårdspladsen til barnevognen som står i laden - temperaturen er tæt på frysepunktet - KOLDT! - får fundet sutten - ro til at færdiggøre badet - forholdsvis glad for, at der er langt til den nærmeste nabo!"Livet som hjemmegående er for det meste skønt,
men langtfra altid kønt!"
#lidtplatmendetrimer

//Birgitte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...