Sider

tirsdag den 4. november 2014

Een af de der dage...


Dagens program: 1-års-fødselsdags-skovturs-hygge med mødregruppen med varm kakao, boller og frugt... Jubii, det kan da kun blive hyggeligt!

Og hyggeligt det var det... Indtil storebror på 2,5 pludselig med et ordentlig plask tilter lige på hovedet ned i den lille sø, vi sidder i nærheden af! Gennemblødt helt ind til mavsen. Selvfølgelig har mor her ikke lige fået tørt tøj med i pusletasken - lige bortset fra lillesøsters størrelse-tre-numre-for-lille-bodystocking, som han bliver klemt ned i! Kan heldigvis låne lidt fra de andre mødre... Bla. en fin lilla Minnie-bluse som han allerede har erklæret stor kærlighed til!
Han bliver placeret i klapvognen under et tæppe, mens jeg får pakket sammen... Når dog knap at vende ryggen til, før der lyder skrål - klapvognen er væltet (glemte lige detaljen med at den stod på en skråning)...
Hjemad det endelig går: to børn i en enkeltmands klapvogn, mig bagved prustende og stønnende, slæbene med pose, taske, løbecykel og i et forsøg på at styre total overlæsset klapvogn med en hånd. Halvvejs hjemme vil jeg lige flytte posen fra en hånd til den anden... BUMP! Klapvognen vælter bagover, begge børn falder ud og græder, tæppe, taske, pose, sutter og vådt tøj ligger spredt ud over det hele... Og selvom vi bor virkelig laaangt ude på landet, når der selvfølgelig at komme tre biler forbi, som alle sender undrende blikke, inden jeg når at få lidt styr på tropperne!



... De små får nu en tiltrængt lur! Og jeg har beordret kaffe og hækling til mig selv...

//Birgitte



2 kommentarer:

  1. Fantastisk sjov og hverdagsagtig læsning. Græd lidt - især af grin - men også af medlidenhed med dig Birgitte!

    Glæder mig allerede til flere indlæg!

    Lisa :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...